Opskrifter

Nemme opskrifter

Her på siden får du forskellige opskrifter, til
brug med dine nye hvidevarer.

Hvidevarekonsulenten ønsker dig de bedste resultater,
men kan ikke garantere at dine resultater bliver som
de her viste videoer.

image7 300x67 Opskrifter

Anvend krydderurter med omtanke
Selvom friske krydderurter skylles godt, vil der altid være bakterier tilbage på dem. Retter hvor persille, dild eller andre krydderurter har været tilsat fra starten, dvs. har været kogt eller stegt med i længere tid, kan uden problemer gemmes til næste dag – eller fryses ned og anvendes senere. Forudsætningen er dog, at retten afkøles hurtigt og opbevares i køleskab. Hvis denne fremgangsmåde er fulgt, bliver persille ikke giftig ved genopvarmning
Ønsker man derimod at gemme resterne af en ret, hvor der er drysset rå persille eller andet grønt over retten ved serveringen, må resten koges grundigt igennem, før den afkøles og sættes i køleskabet.
Anvendes krydderurterne i kolde retter, f.eks. kartoffelsalat, skal retten spises samme dag, den er tilberedt, og opbevares i køleskab indtil servering.

Frysetips
Krydderurter skal, i modsætning til andre grøntsager, ikke blancheres inden frysningen. Derfor har de heller ikke så lang holdbarhed. Gemmes de i mere end 5-6 måneder i fryseren, vil de få en hø-agtig smag.
Urterne skylles, og de største stængler pilles fra, inden de lægges i fryseposer og fryses. Når urterne skal bruges, smuldres de i posen og optøes direkte i retten.

Få mange flere tip her fra Gram’s hjemmeside : http://www.gram.dk/Inspiration-1.aspx

Comments are closed.