Om Carsten Gellin


Hvorfor handle med os :

I en test er følgende skrevet om Carsten Gellin

Salgsstil
Resultat fra PI test (Predictive Index).

Som sælger vil Carsten være :

* Han fokuserer uselvisk og tålmodigt på at sørge for kundernes behov, og han læser dem intuitivt for at tilpasse processers hastighed.

* Fokuserer mere på at forstå, hvordan produktet og servicen vil hjælpe folk end på, hvordan de tekniske specifikationer virker.

* idet han overvejer, hvordan hans ord og handlinger påvirker andre, vil Carsten tænke på ikke at miste relationen.

* Han er tilbageholdende med at skynde eller lægge pres på kunden og tilfreds med at tage det stille og roligt og opbygge forholdet – “kunderne køber når de er klar”.

* ivrig efter at tale om andre virksomheder, som bruger hans produkt eller service.

* Generelt acceptere og skattet af kunder, som han jævnligt har kontakt med. Dygtig til at vedligeholde og metodisk udvikle forretningsforbindelser.

image Om Carsten Gellin

Dette er fra samme test :

Resultat fra PI test (Predictive Index).

Resume

Carsten er en venlig, sympatisk og udadvendte person, som har det godt med stort set alle. Han møder nemt andre og nyder det, og han har det lige så godt med gruppeaktiviteter som på tomandshånd.

Han er i stand til at nå og at stimulere andre, samtidig med at han er opmærksom og reagerer på deres behov og interesser. Han er en uselvisk person, som finder det tilfredsstillende at gøre noget for andre mennesker. Han har det bedst når han føler sig accepteret af andre og respekteret for sin hjælpsomhed.

Han er tålmodig og forstående, så han er en udpræget god lytter, og folk finder ham nem at tale med og føler meget lidt pres fra denne ret afslappede person. Hans uselviske og ukritiske interesse for andre hjælper med til at udvikle og fastholde personlige relationer, hvilket også gælder hans evne til at anerkende og give plads til meget forskellige meninger. Han er god til at holde regelmæssig kontakt, og han vil generelt sætte andres, herunder virksomhedsledelsens, kundernes eller sine teammedlemmers, interesser før sine egne.

Denne fordringsløse person er en åben kommunikator af ideer, programmer eller beslutninger, og accepterer nemt andres ideer eller beslutninger. Hvis han står over for en risikabel beslutning, vil han arbejde tæt sammen med andre så som sit team, betroede rådgivere, ledelsen eller eksperter inden for området for at sikre, at andre interesser er inkluderet og repræsenteret. Det samme gælder, når han er nødt til at fravige aftalte processer.

Carsten er uformel i sin stil og tager forholdsvist let på overholdelse af virksomhedens politikker eller præcis nøjagtighed i detaljerne i sit arbejde, idet han foretrækker at uddelegere detaljer til andre. Han arbejder stabilt og i et roligt tempo, og han har derfor den form for tålmodighed, der kræves for at udføre konsekvent og/eller gentaget arbejde gennem lange perioder. Arbejde, som i dette tilfælde bør involvere omfattende kontakt med andre.

Dette er en meget stabil og beskedne person, som er meget teamorienteret og samarbejdsvillig. Hans forståelse for andre og evne til at komme godt ud af det med dem er stærke kvaliteter.

image4 e1381528158839 150x150 Om Carsten Gellin

Comments are closed.