Leveringsbetingelser : Privat kunder

LEVERINGSBETINGELSER privat kunder 2013

Levering til kantsten i gadeplan
Kr. 300,- for det første produkt, efterfølgende
produkter kr. 150,-

Produktet leveres i emballage og placeres uden for den første dør i gadeplan. Chaufføren kan ikke hjælpe med at bære produktet ind. Produktet skal kunne leveres af een mand, med en batteridrevet trappesækkevogn. Der skal være kørefast underlag hele vejen til leveringsstedet.

 

Levering og opbæring
Kr. 400,- for det første produkt, efterfølgende
produkter kr. 200,-

Produktet leveres, bæres op og placeres i det første rum. Produktet pakkes ikke ud. Dette gælder også hvis døråbningen til det rum produktet skal placeres i, viser sig at være for smal i forhold til emballagens størrelse. Produktet skal kunne leveres af een mand, med en batteridrevet trappesækkevogn. Der skal være kørefast underlag hele vejen til leveringsstedet.

 

Levering og tilslutning
Kr. 750,- for det første produkt, efterfølgende
produkter kr. 400,-

Produktet leveres og tilsluttes til lovlig bestående installationer. Der skal kunne åbnes og lukkes for selve tilslutningshanen (hvis vandtilslutning). Montøren kan ikke ændre på sokkel eller køkkenelementer i form af boring, skæring eller afmontering. Er der ikke valgt bortskaffelse af brugt hvidevare, skal denne være afmonteret og fjernet inden vores montør ankommer. Er dette ikke gjort opkræves 100 kroner ekstra. Såfremt produktet ikke kan tilsluttes pga. manglende eller ikke tilgængelige installationer, refunderes beløbet for tilslutningen ikke. Bemærk venligst at vi ikke tilslutter emhætter og gaskomfurer.

 

Bortskaffelse af tilsvarende brugte hvidevarer
Kr. 150,- pr. produkt.

Er der valgt bortskaffelse af brugt hvidevare, skal denne være afmonteret og placeret, så den lige er til at tage med. Ved levering ved kantsten skal det brugte produkt være placeret uden for huset. Ved levering og opbæring skal det brugte produkt være placeret i det første rum. Ved tilslutning sørger vi også for afmontering af den brugte hvidevare.

 

Før vores montør ankommer

Ved levering med opbæring samt tilslutning skal der være uhindret adgang til det sted produktet skal placeres. Trægulve og klinker skal være afdække ellers er evt. skader på egen risiko. Er der risiko for skader på gulve, dørkarme eller trapper i forbindelse med placeringen af produktet, vil vores montør oplyse om dette ved ankomsten.

 

Afbestilling

Ved afbestilling en en given levering, skal dette ske senest dagen før. Er produktet læsset på bilen og er under transport refunderes kun evt. valgte tillægsydelser. Således skal der betales for en levering til kantsten hvis afbestillingen ikke sker senest dagen før

 

Comments are closed.