Leveringsbetingelser Ældre Sagen

 

Leveringsbetingelser Ældre Sagen medlemmer

Vi arbejder kun med en total løsning, til Ældre Sagens medlemmer, hvor alt er inklusive kr. 890,- for det første produkt og kun kr. 550,- pr. efterfølgende produkter inkl. Moms

Levering, opbæring og tilslutning

Produktet leveres og tilsluttes til lovlig bestående installationer. Der skal kunne åbnes og lukkes for selve tilslutningshanen (når vandtilslutning). Montøren kan ikke ændre på sokkel eller køkkenelementer i form af boring, skæring eller afmontering.  Såfremt produktet ikke kan tilsluttes pga. manglende eller ikke tilgængelige installationer, refunderes beløbet for tilslutningen ikke. Vi tilslutter ikke emhætter og gaskomfurer.

Bortskaffelse af tilsvarende brugte hvidevarer

Vi tager den brugte hvidevare med retur og sørger også for afmontering.

Før vores montør ankommer

Ved leveringen skal der være uhindret adgang til det sted produktet skal placeres. Trægulve og klinker skal være afdækket ellers er evt. skader på egen risiko. Er der risiko for skader på gulve, dørkarme eller trapper i forbindelse med placeringen af produktet, vil vores montør oplyse om dette ved ankomsten.

image8 300x191 Leveringsbetingelser Ældre Sagen
Afbestilling

Ved afbestilling en en given levering, skal dette ske senest dagen før. Er produktet læsset på bilen og er under transport refunderes kun evt. valgte tillægsydelser. Således skal der betales for en levering hvis afbestillingen ikke sker senest dagen før.

Comments are closed.